فروش عسل
خانه / صادرات عسل / صادرات بهترین عسل خالص

صادرات بهترین عسل خالص

صادرات بهترین عسل خالص از زمره تجارت هایی است که می توان از این طریق ، طرفداران و مشتریان دائمی این محصول را روز به روز در داخل و خارج افزایش دهیم و به سودهای خوبی دست پیدا کنیم.

بهترین عسل خالص

بهترین عسل

بهترین و مرغوب ترین عسل آن عسلی نیست که رنگ تیره تری دارد؛ بلکه عسلی است که زنبور عسل خود به تنهایی و بدون هیچ گونه دخالت انسان در دل جنگل یا کوهستان تولید عسل می کند.

به دلیل آن که تهیه این نوع عسل تا حدودی دشوار است؛ بنابراین قیمت بالا و کیفیت مرغوبی دارد و لذا مصرف آن برای خانوارها آسان و مقرون به صرفه نیست. توصیه می شود برای تهیه این نوع عسل خالص به افراد و یا سایتهای قابل اعتماد و متخصص مراجعه کنید تا عسل تقلبی را به جای عسل خالص به شما نفروشند.

بهترین عسل خالص

شناخت عسل خالص از غیر خالص

یکی از بهترین وعده های صبحانه مقوی و مغذی ، عسل است . عسل انواع گوناکونی دارد و بهترین عسل ، عسل طبیعی و خالص می باشد . عسل از مواد غذایی ارزشمند به حساب می آید و دارای مواد معدنی ، انواع ویتامین ها و قند های طبیعی است که توسط زنبور عسل ، از شهد گل های مختلف گرفته می شود و با نام عسل یا انگبین شناخته شده می باشد .

اما مسئله ی مهم این است که اکثر مشتریان عسل از طبیعی بودن عسل اطمینان ندارند و این بخاطر عدم شناخت مردم از تشخیص عسل طبیعی است .

برای شناسایی عسل خالص از غیر خالص به موارد زیر توجه کنید:

  • مزه ی عسل خالص با سایر عسل ها بسیار متفاوت است. عسل خالص و طبیعی دارای مزه ی به خصوصی است ، اما عسل تقلبی دارای مزه ی آبنبات است .
  • عسل مرغوب را اگر در یک ظرف آب سرد بریزیم خاصیت پیوستگی خود را حفظ می نماید و مولکول های آن زود از هم باز و جدا نمی شوند ولی سایر عسل ها به سرعت در آب سرد حل می شود.
  • عسل خالص در ته ظرف ته نشین می شود ولی سایر عسل ها این گونه نیستند.
  • عسل خالص خیلی سریع در دهان آب خواهد شد .

بهترین عسل خالص

عده ای از مصرف کنندگان عسل تصور می کنند که عسل طبیعی ته نشین نمی شود و همیشه صاف و شفاف است  اما لازم به ذکر است که عسل طبیعی هم شکرک می زند ( رس می بندد ) و هم ته نشین می شود .

بالاخره هر خریداری برای خود معیار مشخصی دارد که با توجه به آن خرید می کند . یکی از معیار هایی که بعضی از افراد دارند ، این است که با استفاده از چوب کبریت این کار را انجام می دهند اما این روش هیچ پشتوانه و پیشینه ی علمی ندارد .

بهترین روش برای شناسایی عسل طبیعی مراجعه به آزمایشگاه ها ی معتبر می باشد ، اما برای افرادی که این امکان برای آنها وجود ندارد ، استفاده از حواس را توصیه می کنیم . شکل ظاهری عسل را باید با استفاده از چشم و طعم آن را با زبان تست کرد ، تا مزه ی آبنبات نداشته باشد و با بینی عطر آن را تشخیص داد زیرا عسل طبیعی دارای طعم و عطر ویژه است . و اگر عسل دارای مجموعه ای از این صفات باشد ، طبیعی و خالص است .

پس دو راه شناخت عسل خالص از غیر خالص را در این بخش بیان کردیم:

  1. حل شدن در آب سرد
  2. سنجش مزه عسل

بهنرین عسل خالص

مهد تولید عسل خالص

همانطور که می دانید ایران به عنوان یکی از تولید کنندگان و صادر کنندگان عسل در جهان محسوب می شود . از بین استان های کشور عزیزمان می توانیم استان اردبیل را مهد تولید عسل ناب و خالص بنامیم. پوشش گیاهی متنوع این استان دلیل مهمی برای تولید عسل خوب و خالص است.

محققان کشاورزی بر این باورند که شهد حدود یک و نیم میلیون گل و فعالیت های چندین هزار زنبور، برابر با یک قاشق عسل خالص است.

بهترین عسل خالص

علت سفت شدن عسل

عسل یکی دیگر از خوراکی های خوشمزه و مقوی ای است که دارای خواص فراوان است . این خوراکی طرفداران بسیار و فروش آن سود خوبی دارد . قاعدتا این ماده ی خوشمزه به آسانی تهیه و نگهداری نمی شود و زنبور داران پس از طی مراحل مختلف می توانند عسل را به صورت طبیعی نگهداری کنند . اما گاهی اوقات علاقه ی برخی مشتریان به عسل کم می شود و تنها دلیل آن سفت شدن عسل است . اما سفت شدن عسل به دو صورت است :

  1. به صورت شکرک زدن یا همان رس بستن عسل
  2. به صورتی که عسل شکرک یا رس نمی بندد ولی سفت می شود

در صورتی که عسل شما شکرک زده باشد دانه های سفیدی در آن ظاهر می شود و از حالت مایع به جامد تبدیل می شود ، نام دیگر این نوع عسل ، عسل کریستالیزه نیز است . اما می توان عسل را با حرارت دادن به حالت اولیه برگرداند . اما لازم به ذکر است که بگوییم حرارت دادن عسل در دمای بالای ۶۰ الی ۶۵ درجه در ترکیبات آن تاثیر می گذارد . البته شکرک زدن عسل نشانه ی طبیعی بودن آن است .

بهترین عسل خالص

در این حالت تغییرات در ته ظرف ایجاد می شود و از ته ظرف تغییرات و کریستالیزه شدن آغاز می شود و شکل ظاهری را به چیزی شبیه به روغن جامد ، تغییر می دهد . که گفته شد می توان با حرارت دادن شکل عسل را به حالت اولیه برگرداند .

در دید اکثر مردم عوام و کوچه و بازاری ایران ، رسوب کردن و شکرک زدن را به عنوان و نشانه ی نا مرغوب بودن عسل می دانند ، که باید گفت : این ذهنیات و تفکرات مردم در این مورد اشتباه  می باشد .

زیرا عسل بخاطر قند های طبیعی که دارد ، هر چند در ابتدا و به صورت خدادادی به حالت مایع است ولی به محض اینکه شرایط کافی را داشته باشد ، بلورین می شود و شکرک می زند .

این قضیه تا حد زیادی تاثیر منفی در ذهن مردم گذاشته است و همچنین تولید کنند گان در عرصه ی عسل را نیز دچار مشکل کرده است و تکرار زیاد این پدیده کریستالیزاسیون در عسل طبیعی و عدم آگاهی بسیاری از مصرف کنندگان از علت این امر ،مصرف کنندگان عسل را در خرید دچار شک و شبهه کرده است.

بهترین عسل خالص

اما سوالی که در ذهن برخی دیگر از افراد وجود دارد این است که «چرا عسل های کارخانه ای شکرک نمی زنند ؟ »

همانطور که اشاره شد ، این ذهنیت اکثر عوام مردم در مورد رس بستن عسل ، باعث شده تا تولید کنند گان عسل برای فروش بیشتر محصولشان قبل از عرضه به بازار آن را حرارت دهند تا دیگر عسل به زودی ، رس نبندد و هم عسل شفافی داشته باشند زیرا مردم در نگاه اول برای خرید هر کالا به ظاهر آن کالا توجه دارند و قطعا عسل شفاف جذابیت بیشتری نسبت به عسل شکرک زده دارد .

و گاهی اوقات هم عسل بدون اینکه شکرک بزند یا رس ببندد سفت می شود ، یعنی آن روانی و حالت شل بودن سابق را ندارد که به نظر می آید علت این امر ، گذشت زمان طولانی از زمان استحصال این عسل باعث این گونه اثری شده باشد ، البته به نظر می آید این پدیده در مورد عسل هایی اتفاق می افتد که قبلا حرارت دیده و سپس تا مدت طولانی مصرف نشده اند .

بهترین عسل خالص

تست عسل طبیعی

مشتریان عسل وقتی برای خرید عسل طبیعی به مراکز فروش مراجعه می کنند ، برای خرید دچار شک و تردید می شوند . در بازار برخی از سود  جویان عسل های تقلبی شان را با نام عسل طبیعی به فروش می رسانند و مصرف کنندگان عسل باید آگاهی کامل نسبت به تشخیص عسل طبیعی و خالص داشته باشند . در اینجا به برخی از راهکار های تشخیص عسل طبیعی اشاره شده است :

  • ریختن عسل در آب سرد
  • مزه کردن عسل
  • رس بستن عسل
  • بو کردن عسل
  • آب شدن در دهان
  • ضخامت عسل

بهترین عسل خالص

اگر مقداری از عسل را در لیوان آب سرد بریزید ، در صورتی که طبیعی باشد حالت چسبندگی خود را حفظ می کند و در مدت زمان طولانی در آب حل می شود . اما عسل تقلبی یه محض اینکه در آب سرد ریخته شود حل شده و از حالت چسبندگی خارج می شود ، که این نشان دهنده ی پایین بودن کیفیت عسل است .

یکی دیگر از راه هایی که می توان طبیعی بودن عسل را تشخیص داد ، مزه کردن آن است . عسل طبیعی دارای مزه و طعمی خاص می باشد که دیگر عسل های تقلبی فاقد این طعم می باشند . لذا اگر با دقت به مزه کردن عسل های گوناگون بپردازید ، خواهید دید که عسل های تقلبی طعم بیشتر آن را شکر تشکیل داده است .

بهترین عسل خالص

همانطور که گفته شد عسل طبیعی رس می زند و این به دلیل وجود دیاستاز موجود در آن است که پس از گذشت مدتی عسل دچار رس زدگی می شود . رس بستن در حقیقت به معنای رسوب کردن است و رسوب عسل هنگامی رخ می دهد که قند های طبیعی موجود در آن متبلور شوند . هنگامی که عسل رس می بندد ، ظاهر آن مانند روغن نباتی می شود و همچنین رنگ آن کدر می شود. اما تفاوتی که در رس بستن عسل و شکرک زدن مربا وجود دارد این است که ، قند های بلوری شده در عسل بسیار کوچکتر از شکرک در مربا است .

همچنین عسل طبیعی از عطر ویژه ای برخودار است . هنگامی که مدت نسبتا کوتاهی درب عسل را بسته نگه دارید و پس از باز کردن آن عطر بسیار مطبوعی را استشمام کردید ، می توان گفت عسل طبیعی می باشد . پس این عطر زمانی از عسل استشمام می شود که مدتی درب عسل را بسته نگه دارید و سپس درب آن را باز کنید که در اول باز کردن درب آن ، این رائحه ی معطر را می شنوید و برای استشمام دوباره این رائحه دل انگیز باید درب عسل را مدتی ببندید و سپس آن را باز کرده و در چند ثانیه اول از بوی خوش آن لذت ببرید.

بهترین عسل خالص

 از طریق آب شدن در دهان می توان طبیعی بودن و یا تقلبی بودن عسل را تشخیص داد . زیرا عسل طبیعی در دهان به سرعت آب می شود و در نتیجه ایجاد انرژی می کند اما بر عکس عسل های تقلبی زمان بیشتری را برای آب شدن در دهان نیاز دارند و مزه آبنبات داشته و شبیه آبنبات نیز دیرتر در دهان آب می شوند .

و در آخر عسل طبیعی بسیار ضخیم است و برای اینکه از یک طرف ظرف به طرف دیگر ظرف بخواهد جابجا شود ، زمان زیادی صرف می شود اما عسل تقلبی به سرعت جابجا می شود .

اگر شما هم جزو افرادی هستید که تشخیص عسل طبیعی برایتان سخت است ، حتما از مراکز و یا سایت های اینترنتی قابل اعتماد خریداری کنید .

بهترین عسل خالص

 

خواص عسل رس بسته

دانشمندان معتقدند که عمر زنبور عسل از عمر انسان طولانی تر است  ، زیرا فسیل انسان ۶ میلیون سال قدمت و فسیل زنبور ۴۰ میلیون سال قدمت دارد . با این وجود به این پی می بریم که عسل از اول عمر انسان در سبد غذایی شان وجود داشته و دانشمندان با تحقیقات بسیار و همچنین با پیشرفت علم و فناوری به این پی بردند که عسل دارای خواص بسیاری می باشد .

پس از آشکار شدن خواص و فواید عسل ، بسیاری از مردم به شغل زنبور داری علاقه مند شده و به این کار مشغول شدند . هم اکنون نیز چهل هزار پروانه ی رسمی پرورش زنبور عسل صادر شده است و زنبور داران سعی در بالا بردن کیفیت عسلشان دارند . علاوه بر این بسیاری از زنبور داران دیگر نیز به صورت غیر رسمی به این کار مشغول هستند . تمام این عوامل باعث شده تا ایران به عنوان یکی از صادر کنندگان انواع عسل در جهان معرفی شود .

یکی از عجیب ترین خلقت های خداوند زنبور عسل است زیرا آن ها در طول عمر خودشان اصلا نمی خوابند و برای اینکه بتوانند عسل تولید کنند باید روی میلیون ها گل بنشینند و شهد آنها را بمکند .

بهترین عسل خالص

تمام عسل های طبیعی در شرایطی خاص پس از خارج کردن از شان رس می بندند و رس بستن و یا در اصطلاح شکرک زدن معیاری است برای تشخیص طبیعی بودن عسل  . عسل و از جمله عسل رس بسته ، دارای خواص فراوانی است که در اینجا به برخی از خواص انواع عسل ها اشاره شده است :

  • انرژی زا
  • عسل هایی که رنگ تیره دارند نسبت به عسل هایی که رنگ روشن دارند ، مواد معدنی بیشتری دارند .
  • مناسب برای کمبود آهن خون و همچنین درمان انواع درد های استخوانی
  • عسل گون بسیار موثر برای بی خوابی
  • عسل گون موثر در درمان و بهبود  بیماری های رماتیسم و …
  • عسل زرشک برای تقویت کبد و بیماری های کبدی مناسب است
  • عسل آویشن موثر در تنگی نفس و آسم
  • عسل عناب تسریع در خون رسانی بدن
  • عسل اکالیپتوس مناسب در سرما خوردگی و …

 

 

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
مدیر فروش: 09191597189
شماره ثابت دفتر فروش: 02171053980
شماره فکس: 02189785835
پست الکترونیکی: davoodnouri121@gmail.com

مطلب پیشنهادی

فروشنده عسل

فروشنده عسل عمده درتهران

در تهران بزرگ ، به دنبال فروشنده عسل مي گردم. كجا عسل عمده مي تونم …

آراد برندینگ